Sähkoposti toimisto@prac.fi
Soita
ja kysy lisää
040 703 3988

Kattoturva ja sadevesijärjestelmän asennus


Kattoturva

”Varmista kiinteistön kattoturva! Katon turvallisuus on kiinteistön omistajan, esim. taloyhtiön, vastuulla.”


”Katon tulee olla kaikkina vuodenaikoina turvallinen siellä työskenteleville. Useimmiten katolla työskentelee nuohooja, antenniasentaja, ilmanvaihtolaitteen huoltaja tai lumenpudottaja. Esimerkiksi lumenpudotus jää tekemättä, jos turvavaljaille ei löydy asianmukaisia kiinnityspisteitä.”


”Kattoturvatuotteet toimivat vain oikein asennettuna. Väärin tehdyt kiinnitykset eivät kestä, ja aiheuttavat myös vaurioita erityisesti peltikattoihin. Siksi katon turvavarusteiden asentaminen kannattaa jättää ammattiasentajan hoidettavaksi.”


”Katon turvavarusteiden pitää olla kestäviä, ja ne on tarkastettava sekä huollettava säännöllisesti. Määräysten mukaan ne on myös suunniteltava ja rakennettava siten, että ne soveltuvat rakennuksen ulkonäköön ja väritykseen.”


”Prac Oy toimittaa laadukkaat, standardien mukaiset kattoturvatuotteet asennettuna. Annamme turvavarusteiden asennuksille takuun.”


Sadevesijärjestelmä.

”Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi ja sulava lumi pois talon läheisyydestä. Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista.”


”Käyttämällä Prac Oy-n tuotteita ja asennustöitä varmistat parhaiten, että rakennuksesi kattoturva- ja sadevesituotteet kestävät aikaa ja sään rasitusta.”